Top
Telefoon
+31 6 17 23 44 17
OPENINGSTIJDEN
Ma - Vr 08:00 - 17:00

Studielift123 | LesmateriaalTheorieboek Studielift123
In het theorieboek staat overzichtelijk per hoofdstuk een onderwerp volledig uitgewerkt. Dit theorieboek blijft minimaal drie jaar in het bezit van de leerling. Bij elk lesblok worden de bijbehorende pagina’s met theorie vermeld. Zo kan de leerling op elk moment alle theorie over een onderwerp nalezen en thuis zelfstandig mee aan de slag gaan. Advies is om de leerlingen het theorieboek tot en met het eindexamenjaar te laten houden, zodat ook in de bovenbouw kan worden teruggegrepen naar de theorie over alle vaardigheden die de leerlingen tijdens de eerste drie jaar hebben aangeleerd.

Mentormap en werkboek Studielift1, 2 en 3
Elk leerjaar heeft een eigen mentormap en werkboek waarin alle lesblokken zijn uitgewerkt. In de mentormap vind je bovenaan elk lesblok een ‘kop’ in de kleur van het betreffende thema waarin de taartpunt de kleur van het betreffende onderwerp aangeeft. Zo zie je in één oogopslag waar het lesblok over gaat. Verder kun je in elke ‘kop’ lezen welke pagina’s uit het theorieboek bij het lesblok horen, welk werkblad uit het werkboek van de leerlingen hierbij hoort, en wat de aanbevolen werkvorm voor dit lesblok is. In het werkboek kunnen de leerlingen oefenen met de aangeleerde vaardigheden. Zowel de mentormappen als de werkboeken worden gedrukt op goed beschrijfbaar A4-papier, voorzien van een wire-o-binding.

Theorieboeken en werkboeken zijn rechtstreeks te bestellen via VanDijk en Iddink of via Studielift.
De mentormappen en het aanvullende leerlingmateriaal kunnen worden besteld via info@studielift.nl.

Klik op de covers hieronder om een preview te bekijken van het theorieboek en per leerjaar de mentormap met werkboek.
De mentormappen zijn in deze previews gecombineerd zodat je het blad van de mentor naast het blad van het werkboek kunt bekijken. In de praktijk zijn dit twee verschillende boeken.

Preview cursusboek
Studielift123
Preview mentormap en
werkboek 1
Preview mentormap en
werkboek 2
Preview mentormap en
werkboek 3

In het eerste jaar kan worden gewerkt met een aantal leermaterialen zoals de 13-wekelijkse Time 2 Planner en onze leerkaartjes en mindmapkaartjes.
Meer informatie over aanvullend leermateriaal, prijzen en bestelmogelijkheden zie deze pagina.

Leermaterialen
Naast de boeken kan worden gewerkt met een aantal leermaterialen zoals de 13-wekelijkse Time 2 Planner en onze leer- en mindmapkaartjes. Meer informatie over onze aanvullende leermaterialen vind je via deze pagina.

Mentorportaal

Naast het fysieke lesmateriaal krijgt elke mentor toegang tot een besloten mentorportaal op de website van Studielift123, klik hier voor meer informatie.

Geïntereseerd in ons mentorprogramma?