Top
Telefoon
+31 6 17 23 44 17
OPENINGSTIJDEN
Ma - Vr 08:00 - 17:00
rud

Ik ben Annemieke Groeneveld,
bedenker van het mentorprogramma Studielift123

Ik ben Annemieke Groeneveld, eigenaar van Studielift en ontwikkelaar van de concepten
“Snel leren = leuk leren”, Actief leren leren en het driejarig mentorprogramma Studielift123.

De cursus “Snel leren = leuk leren” helpt middelbare scholieren en studenten in zes weken naar een eigen efficiënt leersysteem. Actief leren leren is een cursus van zes lessen à één uur voor leerlingen vanaf 3 Havo waarin je aan de slag gaat met je leerhouding, leergedrag, leertechnieken, reflecteren en je persoonlijk leerplan. Voor beide concepten kun je als trainer worden opgeleid, meer informatie hierover vind je via www.studielift.nl

De beide concepten komen inhoudelijk samen in het driejarig mentorprogramma Studielift123, waarin het eerste jaar voornamelijk gericht is op studievaardigheden en het tweede en derde jaar betreffen een verdieping op studievaardigheden aangevuld met sociale vaardigheden, persoonlijke ontwikkeling en (meta)cognitieve vaardigheden. Dankzij een breed netwerk van gecertificeerde trainers is een intensief implementatietraject voor Studielift123 mogelijk.

Mentoren krijgen een 2-daagse opleiding. Vakdocenten kunnen een workshop volgen zodat zij met hun vak aan kunnen sluiten bij de technieken en vaardigheden die de leerlingen tijdens mentorles krijgen aangereikt.  Ouders krijgen een presentatie en kunnen bij onze trainers zelf een workshop snellezen en mindmappen volgen zodat zij thuis samen met hun kind kunnen oefenen en hun kind waar nodig extra kunnen ondersteunen. Hiermee is Studielift123 een verbindende schakel tussen de leerling, school en thuis.

Als je weet wat je kwaliteiten zijn en je weet hoe je het beste kunt leren dan daalt de weerstand en stijgt de motivatie. En dát is wat we met Studielift123 willen stimuleren.

Mocht je naar aanleiding van deze site vragen hebben, mail dan naar info@studielift123.nl

Annemieke Groeneveld

"als je weet wat je kwaliteiten zijn en je weet hoe je het beste kunt leren dan daalt de weerstand en stijgt de motivatie, dat is wat we met Studielift123 willen stimuleren"

TIJDLIJN STUDIELIFT123

Company History
2019
Mentorportaal

Met ingang van schooljaar 2019-2020 ontvangen alle mentoren die met het programma Studielift123 werken inlogcodes voor het ondersteunende mentorportaal, met hierin instructievideo’s, aanvullende werkbladen en per leerjaar werkvormen m.b.t. kennismaken, samenwerken, groepsvorming en energizers.

Company History
2018
VanDijk en Iddink

Time 2 Control sluit contract met VanDijk en Iddink, de boeken van Studielift123 zijn vanaf 2019 verkrijgbaar via deze leveranciers.  Zo kunnen de lesboeken direct in het schoolpakket van de leerlingen worden opgenomen of door de leerlingen via de betreffende websites besteld worden.

Company History
2017
NOT Beurs met live presentatie lessengenerator

Tijdens de NOT-beurs konden belangstellenden live op een pc-scherm zien hoe het samenstellen van een ‘eigen’ mentorprogramma via de lessengenerator werkt. Middels het slepen met lesblokken konden zij hun eigen volgorde en inhoud van het programma bepalen.

Company History
2016
Unieke lessengenerator

Time 2 Control komt met de unieke lessengenerator. Vanuit de ruim 180 lesblokken kunnen scholen hun eigen programma samenstellen voor één of meerdere jaren, voor onderbouw of bovenbouw, op maat, passend bij het programma en de wensen van de school.

Company History
2015
Eerste NOT beurs met lancering mentorprogramma Studielift123

Time 2 Control staat voor de eerste keer op de NOT- beurs in Utrecht en lanceert haar mentorprogramma Studielift123. Ruim twintig enthousiaste gecertificeerde trainers stonden belangstellenden te woord en beantwoorden al hun vragen over de verschillende concepten.

Company History
2014
Studielift123 | Pilot

Eerste school start met het mentorprogramma Studielift123 – Pieter Groen uit Katwijk werkt als eerste school in Nederland middels een pilot met het mentorprogramma. De feedback vanuit de mentoren is verwerkt en meegenomen in het doorontwikkelde lesprogramma.

Geïntereseerd in ons mentorprogramma?